Klant ervaringen

"Tamara is een zeer gewaardeerde en waardevolle collega binnen de coöperatie se.lab. Je hebt een deskundige manier van werken, waarin je het probleem en de behoefte wil doorgronden, van verschillende kanten bekijkt en weloverwogen oplossingsrichtingen kiest en hierover adviseert. Jouw organisatietalent zet je in zowel om individuele bedrijven te ondersteunen in hun sociaal ondernemerschap en via se.lab om positieve trends en kansen op brancheniveau te versterken. Het is mooi om te zien hoe jij jezelf als ondernemer ook steeds vernieuwt en verder ontwikkelt." 

Kristel Logghe, Social Enterprise Lab

"Tamara heeft ons begeleidt in het behalen van het 100% Kringloop Keurmerk. Kenmerkend voor Tamara is haar vakkundige aanpak tijdens het hele proces, haar betrokkenheid en inleving vermogen. Deze kwaliteiten gecombineerd met haar professionele, serieuze en persoonlijke aanpak hebben erin geresulteerd dat wij als Kringloopbedrijf De Lokatie het keurmerk hebben gehaald. Tamara weet heel goed de lijnen vast te houden tijdens het hele proces en brengt dit op een zeer prettige wijze over. Tamara heeft onze organisatie naar een hoger niveau getild." 

Menno Hoekstra, Kringloopbedrijf De Lokatie

"Tamara heeft ons ondersteunt bij de certificering voor de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Een van onze opdrachtgevers vroeg ons dit te doen in het kader van Social Return. Omdat het aansluit bij onze ambitie om inclusief werkgever te zijn, wilde we dit op korte termijn oppakken. Tamara heeft snel overzicht gecreëerd en ons van correcte informatie voorzien. Ze heeft onze ambities goed weten om te zetten in een plan van aanpak. Met heldere actiepunten gericht op het aangaan van een bij ons bedrijf passende en duurzame arbeidsrelatie met mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie. Dit heeft ervoor gezorgd dat we de aanvraag voor een PSO Aspirant-status binnen het gewenste termijn konden realiseren. Door haar duidelijke manier van communiceren en snelle en correcte antwoorden bij vragen, hebben we de samenwerking als erg fijn ervaren. We zijn tevreden over het resultaat en raden een samenwerking met Tamara aan!"

 
Jacqueline Brinkman, H. Brinkman Schilderwerken

"De training Diversiteit Loont gaf mooie handvatten om inclusief ondernemen in te passen in onze organisatie. Mijn startpunt was: we willen als organisatie oog hebben voor gelijke kansen. Hoe pakken we dat aan? En waar beginnen we? De cursus heeft me geholpen om een concreet actieplan te maken, dat we nu aan het uitrollen zijn."

Jireël Verhagen, Presenter
__

"In een korte tijd heb ik met goede focus stilgestaan bij het thema ‘diversiteit en inclusie’. Ik vond de praktische en toepasbare theorie en de prettige manier van delen van elkaars kennis en ervaring waardevol. Ik kan nu met nog meer vertrouwen verder bouwen op dit thema binnen mijn eigen bedrijf!"

Suzanne Reep, WijTechniek