Hoe je drempels kunt verlagen voor continu verbeteren binnen jouw kringlooporganisatie

Kwaliteitsmanagement is een wezenlijk onderdeel van de professionalisering die we de afgelopen jaren hebben gezien binnen de kringloopbranche. Om deze ontwikkeling te bestendigen, lanceren partnerleden Scienta en SO what projecten De Kringloop Portal. De digitale plek voor BKN leden waar bedrijfsinformatie slim en makkelijk beheerst wordt.

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Alle benodigde bedrijfsinformatie wordt veilig en overzichtelijk opgeslagen. Zoeken naar de meest recente versies van documenten in diverse mappen en (verstofte) ordners is verleden tijd. Dat voorkomt een hoop frustratie en tijd.
  • Door de gebruiksvriendelijkheid is het geschikt voor alle medewerkers. Deel effectief informatie tussen afdelingen en/of vestigingen en vergroot medewerkersbetrokkenheid.
  • De planningstool zorgt voor continuïteit van de organisatiedoelen en heldere communicatie. 
  • SO what projecten zorgde ervoor dat de portal speciaal is ingericht op kringlooporganisaties. Je kunt direct aan de slag met een relevante en herkenbare mappenstructuur.
  • In de structuur is bovendien rekening gehouden met de vereisten van het Keurmerk Kringloopbedrijven®. Dit veel scheelt tijd en moeite in de voorbereiding van hertoetsing.

Door De Kringloop Portal voor jouw organisatie te laten werken, verlaag je drempels binnen alle lagen om relevante bedrijfsinformatie te lezen en te delen. Het biedt een eigentijdse manier van kwaliteitsmanagement. Zo laat je jouw kringloopbedrijf opereren als lerende organisatie.

 

“Het systeem geeft ons bedrijf inzicht, overzicht en controle. Zelf ben ik heel blij met de zoekfunctie. Als je elk document op de juiste wijze beschrijft in Scienta, vind je alles snel terug. Dat scheelt enorm veel tijd.” - Johan van de Zande, Opnieuw & Co

 


Download
Lees meer over de functies en voordelen
De Kringloop Portal.pdf
Adobe Acrobat document 300.1 KB
Download
Welke licentie past bij jouw organisatie?
Abonnementsvormen en prijzen.pdf
Adobe Acrobat document 217.5 KB

Meer weten of direct afsluiten? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.