Keurmerk Kringloopbedrijven®

Tamara de Graaf heeft zich gespecialiseerd in het Keurmerk 100%Kringloop! en is met SO what partnerlid van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Het Keurmerk garandeert dat de kringloopwinkel professioneel georganiseerd is en verantwoordelijk omgaat met mens en milieu. SO what zorgt voor de vertaalslag tussen de keurmerk-eisen en de kringlooporganisatie, door de volgende diensten aan te bieden:

  • Een inventarisatie 'quick scan'
  • Project- en procesbegeleiding
  • Inhoudelijk advies op diverse onderdelen (zoals strategische planning, HRM en procesmanagement)
  • Een proefaudit
  • Planning en voorbereiding van de audit volgens de meest recente criteria
  • Digitale Kringloop Portal

Kies je voor het complete pakket, dan zorgt SO what voor een passend kwaliteitsmanagementsysteem, waarmee het kringloopbedrijf de audits glansrijk doorloopt. 

 

SO what is organisator van het Keurmerk College. Ook verzorg ik losse trainingen over de verschillende keurmerk-onderdelen.

 

Om document-, proces- en kwaliteitsmanagement effectiever en efficiënter te maken, is SO what partner van Scienta. De gebruikersvriendelijke software vormt de basis voor een branche-specifiek Kringloop Portaal.

"Tamara heeft de afgelopen jaren een flink aantal organisaties geholpen bij de implementatie van het Keurmerk en heeft zelf ook een duidelijke visie."

- Ronald van den Heerik, Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland


"Het Keurmerk College is een ideale opmaat tot het doen van een aanvraag: aan de hand van een heldere opzet, goede uitleg en voldoende ruimte tot het stellen van vragen, kan een uiteindelijke audit alleen maar met vertrouwen tegemoet worden getreden."

- Deelnemer Keurmerk College


"De inventarisatie-scan heb ik als zeer prettig ervaren. Professioneel voorbereid en uitgevoerd. Met name jouw actiepuntenlijst en checklist zijn een belangrijk houvast. En je voortgangsrapportage helpt enorm bij het vormgeven van ons traject." 

- Jan van Dam, Emmaus Domstad


“Het was prettig om een anker te hebben en iemand die de grote lijnen overziet in dit toch complexe geheel. En het was prettig samenwerken.”

- Annemarie van Bree, Kringloop Den Haag


Voor wie?

Sinds 1 januari 2018 is het Keurmerk Kringloopbedrijven® verplicht voor alle leden van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland. Zie www.100procentkringloop.nl voor meer informatie en de voorwaarden.

Nog geen lid van de BKN? Heb je een kringloopbedrijf wil je lid worden van de branchevereniging, dan dien je binnen een bepaalde tijd het Keurmerk Kringloopbedrijven® te behalen (meer info via www.100procentkringloop.nl). SO what kan hierin ondersteunen. Neem contact op voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Klik hier voor de gereduceerde tarieven voor BKN leden

Voor BKN leden hanteer ik een aantal standaard tarieven*:

Quick scan en projectplanning: €500,-
Proefaudit en voortgangsrapportage: €550,-
Uurtarief advies: €65,-
Uurtarief training: €75,-
Kringlooplicentie Scienta: vanaf €1000,- per jaar

Ben je geinteresseerd in het complete pakket? De totaalprijs hangt van meerdere factoren af. Zoals, hoever is de organisatie en hoeveel ondersteuning is er nog bij nodig? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik denk graag mee.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw en exclusief reiskosten.

SO what levert maatwerk. Ik ga graag in gesprek.